Up to Us

Homepagina Quartz Hero Graphic

Easycratie en Nooit Af – Martijn Aslander en Erwin Witteveen

Bijna alles wat ik (Fanny) leerde over gewoon beginnen leerde ik in de buurt van Martijn. De hoofdingrediënten van ons dagelijks werk: een helder en aantrekkelijk idee over iets wat beter of leuker kan, enthousiaste mensen om ons heen verzamelen, regel-modus aan en gaan. Dat is wat ik jarenlang deed naast Martijn. We organiseerden lezingen, festivals, marketingcampagnes, nieuwe producten en we hielpen talloze mensen en organisaties met hun plannen en ambities. Veel lukte. Veel mislukte. Maar saai was het nooit. 

Door zo te werken leerde ik al voor ik mezelf professional noemde hoe je om bureaucratie heen kan werken en hoe je kan dansen met systemen. 

Martijn en Erwin schreven er de boeken Easycratie en Nooit Af over. Ze gaan over hoe we ons kunnen bewegen en ontwikkelen in de netwerk- en informatiesamenleving. Nog steeds te koop; maar ook gratis te downloaden op: https://www.easycratie.nl/download-easycratie-als-pdf/ en https://www.easycratie.nl/nooit-af/ 

Meer van de video’s: https://www.youtube.com/watch?v=p-QipMZ5k0g&t=310s (en zijn naam intypen op google laat je alles ontdekken wat hij ontdekt. Hij is nogal van het delen :-))